Pálma Hotel - Guestbook

Vendégkönyv

 

Remek elhelyezkedésű szálloda, 1 percre a történelmi belvárostól! A személyzet udvarias, segítőkész, a szobák egyszerűek, de tiszták! Kecskemétre utazóknak szívesen ajánljuk figyelmébe!

 

Fehér család

 

Üzleti útra jöttem egy éjszakára, I. kategóriás szobába. A szoba tágas és tiszta volt, a reggeli megfelelő. A kiszolgálás kifogástalan, a Wi-Fi nagyon jól működött, ami elengedhetetlen a munkámhoz.

 

W.G.

 

Gyerekekkel érkeztünk a szállodába, apartman szobába. Kicsit sokat kellett lépcsőzni, de ez nem okozott gondot. Az apartman jól felszerelt (több fürdőszoba, konyha). A hotel a belváros közepén van, könnyen elérhető gyalog is minden. A recepciósok sokat segítettek, a szobák mindig tiszták voltak. Ár-érték arányban nagyon jó.

 

Marton Péter

 

Három napig dolgoztam Kecskeméten. Tetszett a hotelben, hogy többféle árkategóriában vannak szobák. Mi az olcsóbbat választottuk, de a szoba így is megfelelő volt és tiszta. A reggeli opciós, nincs beleépítve a szoba árába. Elég bőséges, megéri az árát.

 

T.-né Kocsis Márta

 

Kiváló elhelyezkedés, a belváros nevezetességei karnyújtásnyira vannak. A szobák tisztaságával elégedettek voltunk. Kedves, segítőkész személyzet. A hotel alatt lévő mélygarázs ingyenes használata nagymértékben hozzájárult a parkolási nehézségek elkerüléséhez. Csak ajánlani tudjuk másoknak is!

 

B.B.