Pálma Hotel - Services

Szolgáltatások

 
Fizetési módok: Készpénzt (magyar forintot),  bankkártyát (VISA/Maestro) vagy  SZÉP kártyát tudunk elfogadni. 
 
 
Garázs: Szállodánk rendelkezik zárható mélygarázzsal, ahová szabad hely esetén érkezési sorrendben vendégeink ingyenesen leparkolhatnak! A férőhelyek száma korlátozott! 
 
Összesen 10 darab férőhelyet tudunk a vendégeink részére biztosítani. Gázüzemű, és nagyobb méretű (1,7 méternél magasabb) autók nem állhatnak be a mélygarázsba!
 
Buszok részére van lehetőség a szálloda előtti területre beállni, de a városi rendelet szerint  parkolni csak a városi busztelephelyen parkolhatnak!
 
Reggeli: A szállást megrendelhetik reggelivel vagy reggeli nélkül. A reggeli bővített kontinentális reggeli, ára: 1.000,- forint/darab.
A reggelit reggel 7.00 és 10.00 között lehet elfogyasztani!
 
Egyéb étkezések: Szállodánkban nincs étterem, nincs lehetőség ebédelni vagy vacsorázni, de a közelben található több étterem is, ahol étkezhetnek.
 
Kávé, üdítők: Akik nem kívánnak reggelizni, de reggel egy kávét szívesen meginnának, azok a reggeliző teremben elfogyaszthatják a kávéjukat. Fizetni a recepción lehet, ára: 200,- forint. Üdítők, ásványvizek (0,5 liter-es Coca Cola termékek) a recepción található hűtőből vásárolhatók. Ár: 250,- forint/darab
 
TV: Az I. kategóriás szobák mindegyikében található TV. A TV-n több mint 50 magyar és nemzetközi csatorna nézhető. Azoknak a vendégeinknek, akiknek nem I. Kategóriás szobájukban van, az 1. emeleten kialakítottunk egy aulát TV-vel, ahol kedvükre tévézhetnek. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Hűtő: Az I. kategóriás szobák mindegyikében található hűtő. A hűtő nem minibár, nincsenek benne italok, ételek. Azoknak a vendégeinknek, akiknek nem I. Kategóriás szobájukban van, a 2. emeleten elhelyeztünk egy nagyobb méretű hűtőt, amit közösen  használhatnak. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Légkondicionáló: Az I. kategóriás szobák egy része légkondicionálóval felszerelt szoba. A légkondicionáló használata ingyenes. A többi szobában álló ventilátort 
 
Szállodai széf: Az I. kategóriás szobák mindegyikében található szállodai széf. A kódját Önök állíthatják be, ezzel is biztosítva, hogy csak Önök tudják kinyitni a széfet. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Internet: Szállodánkban vendégeink részére vezeték nélküli (WiFi) internet hozzáférést tudunk biztosítani. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Lift: Szállodánkban nincs lift.
 
Kisgyermekkel érkezők részére: 1 darab babaágyat és 1 darab baba etetőszéket a vendégeink rendelkezésére tudunk bocsátani! A recepción van mikrohullámú sütő, ha esetleg meg kell melegíteni valamit a kicsinek! (Ingyenes szolgáltatás)
 
Hajszárító kölcsönzés: A szobákban nincs hajszárító felszerelve, de egy, a recepcióstól elkérhető hajszárítót a vendégeink rendelkezésére tudunk bocsátani. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Mosási lehetőség: Szállodánk rendelkezik egy mosó - szárítógéppel, melyet a vendégeink ingyenesen használhatnak. Kérjük, hogy mosószerről, öblítőszerről Önök gondoskodjanak.    
 
Vasaló kölcsönzés: Vasalót, vasalódeszkát a vendégeink rendelkezésére tudunk bocsátani. (Ingyenes szolgáltatás)
 
Állatok: Kutyát, macskát be lehet hozni a szállodába. Kérjük, gondoskodjanak állatuk számára a megfelelő felszerelésről! (Ingyenes szolgáltatás)
 
Szobák átvétele – elhagyása: A szállást 14:00 órától lehet elfoglalni és az indulás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni! Amennyiben a vendégek korábban érkeznének, de az esetleges takarítás miatt még nem tudják elfoglalni a szobájukat, akkor abban tudunk segíteni, hogy a csomagjukat, autójukat elhelyezhetik nálunk addig is, amíg a szobájukat nem tudjuk a rendelkezésükre bocsátani! (Ingyenes szolgáltatás)
 
Kedvezmények: 18 éven aluli vagy magyar diákigazolvánnyal rendelkező vendégeink, valamint kecskeméti telephellyel is rendelkező cégek munkatársai mentesülnek az Idegenforgalmi Adó (250,- forint/fő/éj) fizetése alól! 
 
Lemondási feltételek: Amennyiben a szállás az érkezés napját megelőző 10 napon belül lemondásra kerül, a szállásdíj 50%-a, amennyiben az érkezés napját megelőző 3 napon belül kerül lemondásra, a szállásdíj 100%-a fizetendő. A lemondást kizárólag 
írásban fogadjuk el!